Trump lansirao liniju tenisica dan nakon presude prema kojoj treba da plati gotovo 355 miliona dolara

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump u subotu je lansirao liniju tenisica, dan nakon što je njemu i njegovim tvrtkama sud naložio da plate gotovo 355 milijuna dolara u njegovom suđenju za prijevaru u New Yorku

Bivši predsjednik predstavio je “Trump Sneakers” na Sneaker Conu u Philadelphiji. Postavio je par zlatnih tenisica, koje je nova web stranica postavila cijenu od 399 dolara.

“Ovo je nešto o čemu govorim 12 godina, 13 godina, i mislim da će to biti veliki uspjeh”, rekao je Trump, koji se približava republikanskoj nominaciji 2024. i potencijalnom revanšu s predsjednikom Joeom Bidenom.

Do subote navečer tenisice od 399 dolara bile su rasprodane na web stranici. Bilo je 1000 pari tenisica dostupnih za kupnju, prema stranici.

Bivši predsjednik također prodaje dvije verzije tenisica koje imaju “T” i “45” sa strane za 199 dolara, prema web stranici. Kolonjska voda i parfemi prodaju se po 99 dolara.

Glasnogovornik Bidenove kampanje Michael Tyler osudio je Trumpovo pojavljivanje na Sneaker Conu. “Donald Trump koji se pojavio u prodavnici krijumčarenih Off-Whitesa najbliže je što će doći do bilo kojeg Air Force Onea do kraja života”, rekao je, misleći na popularne tenisice marki Off-White i Nike.