BH. novinari osvojili srebro na turniru u Crnoj Gori!

Sportski novinari iz BiH osvojili su drugo mjesto na turniru “Pro Beach Soccer” u Ulcinju. 

Ovaj turnir predstavlja Balkansko prvenstvo u fudbalu na pijesku za sportske novinare, a organizuje se već drugu godinu za redom, pod pokroviteljstvom Turističke Organizacije Ulcinj, kao i Opštine Ulcinj.

Bh. novinari su u polufinalnoj utakmici savladali domaćina Crnu Goru sa 5:4, dok su u finalu poraženi od selekcije Albanije sa 2:0, te nažalost nisu uspjeli odbraniti titulu od prošle godine

Našu zemlju predstavljali su novinari iz Sarajeva, Bihaća, Tuzle, Mostara, Banja Luke….

Fenomenalna organizacija, druženje, dobar fudbal na prelijepim plažama Ulcinja, vrhunska organizacija potvrdili su još jednom da među sportskim novinarima vlada sjajna atmosfera.

Nastup novinara na 2. internacionalnom turniru u Ulcinju podržali su generalni sponzor Mozzart, kao i Grad Sarajevo, odnosno gradonačelnica Benjamina Karić.

Za narednu godinu organizatori najavljuju još masovniji turnir, kao i to da će se, vjerovatno, mečevi igrati na Maloj plaži, što je ideja bila i ove godine, ali iz tehničkih razloga ova realizacija za 2022. godinu nije bila izvodljiva, posebno zbog nestabilnih vremenskih prilika.